Tips på personliga presenter

För många människor är det roligare att ge än att få presenter då det är ett trevligt sätt att visa hur mycket man bryr sig om sina nära och kära. Ibland kan det vara lite svårt att komma på vad som passar bäst vid olika tillfällen, och även om det alltid är tanken som räknas framförallt så är det ändå kul att ge rätt sak till rätt person och tillfälle.

Att ge bort personliga presenter med namnen tryckta är ett fint sätt att göra en gåvan unik på och den kommer att uppskattas av människor i alla åldrar. Från bebis till pensionär, här kommer tips på tre personliga presenter som kommer att sprida glädje.

Till de yngsta

Leksaker är inte bara skojiga för barnen, utan dessutom ett sätt för dem att lära känna sin värld och få träna på hur man utför olika uppgifter. En av de hetaste trenderna just nu är träleksaker i lite gammaldags stil, den där som mor- och farföräldrarna hade på sin tid, och det finns ett stort utbud att välja på. Till de allra yngsta kan en skallra med en gullig kanin på vara perfekt, medan de lite äldre barnen uppskattar stapelringar, klosståg eller gåvagnar – alla med barnets namn på för den där lilla extra personliga touchen.

Till kompisar och kollegor

När vännerna fyller år, gifter sig eller bara har fest så passar det utomordentligt bra att ge bort en fin trätavla med deras namn på, gärna med ett litet inspirerande budskap på.

Till de äldre

Ge en gåva som en påminnelse om hur mycket de äldre i ditt liv betyder för dig och att du verkligen uppskattar dem. Något så enkelt som en personlig nyckelrem där det står ”bästa mormor” eller ”älskar dig” kan göra den gråa vardagen rosa, eller varför inte ett armband med ett kärleksfullt budskap på?